Na drie weken resultaat.

Zet Succesadvies B.V. onafhankelijk in om jouw bedrijf eens vanuit een ander perspectief te laten analyseren, beoordelen en adviseren op het gebied van communicatie.

Na jouw aanmelding gaan we spoedig aan de slag. We maken een vragenlijst op die online ingevuld kan worden. Tevens wordt de factuur verstuurd. Wanneer we de vragenlijst én de betaling hebben ontvangen gaan we aan de slag. De video met analyses en advies wordt aansluitend binnen drie weken geleverd tenzij anders is afgesproken. Aanvullend vindt een Microsoft Teams meeting plaats om de analyse en advies nog eens toe te lichten en is er ruimte om vragen te stellen.

Meer succes.

Wat levert de SuccesBoost mij op?
De SuccesBoost kan met de analyse en advies via een video-rapport jouw bedrijf of organisatie verbetering brengen op het gebied van de totale communicatieproces. Denk hierbij aan imago, het in kaart brengen van kansen en bedreigingen, potentiële kostenbesparing, online en offline communicatie, snelheid in communicatie en andere facetten. Kortom meer succes met jouw marketing/communicatie.

Wie behandeld de SuccesBoost?
Bas Huybers is dé communicatie strateeg met bijna 30 jaar internationale ervaring in online en offline communicatie voor zowel bedrijven als overheidspartijen, van kleinbedrijf tot multinational, van startup tot de gevestigde orde. Alle facetten van de communicatie heeft hij zelf bediend. Van professionele fotografie tot online marketing campagnes, van het bouwen van complexe websites tot billboardreclames. Te allen tijde denkt hij mee vanuit een successtrategie, ofwel dé handleiding richting optimaal succes!

Aanmelden.

Stuur ons een e-mail met daarin jouw bedrijfsgegevens en wens(en) welke onderdelen onderzocht dienen te worden. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op om het proces in werking te laten treden.

Heb je nog vragen over de werking dan horen we dat graag.

info@succesadvies.nl of bel 06 536 86 356

Wat wordt er geleverd?
Na jouw aanmelding om de SuccesBoost in te zetten creëren we een vragenlijst. Onderdelen als doelgroepen, diensten, producten, wensen, concurrenten, huidige communicatie komen hierin naar voren. Deze vragenlijst is online gemakkelijk en snel in te vullen. Op basis van deze lijst maakt Succesadvies een bedrijfsprofiel op. Daarna volgt de analyse vanuit de gedachte van de externe doelgroep(en), hoe wordt jullie bedrijf ervaren. Deze ervaringen worden samengevat en met de visie van jouw bedrijf vergeleken. Hieruit volgt een SWOT-analyse waarin sterke en zwakke onderdelen worden uitgelicht. En ook de kansen en bedreigingen volgen hieruit. Tegelijk volgen hier de adviespunten vanuit Succesadvies. Alle onderdelen worden in een online videopresentatie mondeling (ondersteund met tekeningen en afbeeldingen) weergegeven. Uiteraard in een privé omgeving zodat de beelden alleen voor jou beschikbaar zijn. Aansluitend vindt een Microsoft Teams meeting plaats om de analyse en advies nog eens toe te lichten en is er ruimte om vragen te stellen.

Wat kost een SuccesBoost voor ons bedrijf?
De kosten bedragen een éénmalig bedrag van €2500,- exclusief btw om jouw bedrijf vanuit een ander perspectief te analyseren en te adviseren op het gebied van communicatie.

Persoonlijke begeleiding?
Naast deze boost levert Succesadvies ook persoonlijk maatwerk, zo begeleiden we jou/jullie in persoonlijke sessies en gaan we samen op onderzoek uit richting meer succes of het behoud van jullie huidige succes. Klik hier voor de persoonlijke begeleiding en aanpak.