Scoor met advies op maat.

Maak een afspraak met Succesadviseur Bas Huybers. Bas geeft je de potentiële mogelijkheden voor jouw bedrijf op maat weer. Dat doet hij op basis van zijn bijna 30-jarige ervaring in alle disciplines van on-en offline communicatie (MKB, grootbedrijf en overheidsinstellingen). Hij brengt de huidige situatie in kaart en voegt jullie bedrijfswensen eraan toe. Daaruit volgt een potentiële strategie van aanpak om het succes te boosten. Bas komt graag bij jouw bedrijf op bezoek (ongeveer 2 uren) en verricht het volgende:

  • De huidige structuur van communicatie (doelgroepen, producten/diensten, concurrenten, communicatie-uitingen, uitvoerende partijen) in kaart brengen.
  • Bedrijfswensen noteren, waarmee willen jullie meer succes behalen.
  • Slotconclusie. Bas geeft in het gesprek potentiële al direct verbeterpunten aan, maar verwerkt deze achteraf ook in een rapport (PDF binnen 5 werkdagen geleverd). Hierin geeft hij de verbeterpunten aan hoe er meer succes behaald kan worden.

Het rapport (PDF) geeft in het kort de huidige structuur van communicatie en de bedrijfswensen weer. Maar waar het om draait zijn de potentiële verbeterpunten. Per verbeterpunt geeft Bas de mogelijkheden aan om de succesfactor te boosten.

We houden van openheid, het uurtarief van Bas bedraagt €145,- exclusief btw per uur. Vaak zijn er ook subsidies beschikbaar voor dit soort activiteiten, zoals bijvoorbeeld de MKB Vouchersubsidie (50% subsidie tot €5000,-) voor de Noordelijke provincies.

Losse onderdelen
Natuurlijk kan je Bas Huybers ook inschakelen voor aparte onderdelen als:

  • Second opinion offerte van de uitvoerende partij. Betaal je wel het juiste bedrag en zitten alle onderdelen richting een succesvolle uitvoering inbegrepen?
  • Onafhankelijke website scan, hoe scoren we nu? Is een nieuwe website noodzakelijk? Zo ja, op welke onderdelen.
  • Doelgroepbepaling, benaderen we de juiste doelgroepen en benaderen we die voldoende?
  • Concurrentieanalyse, hoe kunnen we beter communiceren dan onze concurrenten?
  • Kansenanalyse, waar liggen er commercieel mogelijkheden voor ons bedrijf
  • Promotie-advies, hoe kunnen we ons product/dienst (cashcow of star) het beste promoten?

Interesse? Bel of email ons direct voor het maken van een afspraak: